torró de xixona

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES) 

  • 1kg d’ametlla marcona o farina
  • 800gr de sucre de canya integral
  • 6 rovells d’ou
  • 3 cullerades soperes de mel
  • 1 cullerada de canyella en pols
  • 1 got d’aigua
  • Ratlladura d’una llimona

En VERD ingredients que pots trobar a Granel

PREPARACIÓ

  1. Barregem la farina d’ametlla amb aigua fins que ens quedi una pasta homogènia i a continuació hi afegim els 6 rovells d’ou.
  2. En una cassola hi posem l’aigua i el sucre de canya i ho escalfem a foc lent fins que formi un almívar. En aquest punt dauradet hi afegim la farina d’ametlla, la mel i la ratlladura de llimona; i es deixa a foc lent sense deixar de remenar fins que agafi certa consistència i deixi d’estar enganxifós.
  3. Ho traiem del foc i ho posem en un motlle donant-li forma. Ho podem espolvorejar amb una mica de canyella.
  4. Ho deixem refredar completament i ja es pot menjar.