torró de crema cremada

Posted on
INNGREDIENTS
  • 200g de sucre de canya golden ECO
  • 5 rovells d’ou 500g de farina d’ametlla
  • La pell ratllada d’una llimona
  • 150g d’aigua
  • 5g de canyella en pols

En VERD ingredients que pots trobar a Granel

PREPARACIÓ

  1. En un cassó al foc fem un almíbar amb l’aigua i 150g de sucre. Ho deixem bullir uns minuts fins que el sucre estigui desfet i comenci a espessar.
  2. Ho reservem i un cop fred afegim els 5 rovells batuts, poc a poc i sense deixar de remenar.
  3. Posem la barreja a foc suau i no deixem de remenar fins que tingui una textura de “natilles”.
  4. En un bol a part barregem la farina d’ametlla amb la canyella en pols i la pell ratllada de la llimona. Finalment afegim la crema remenant bé per evitar que ens quedin gromolls.
  5. Posem aquesta massa en un motlle rectangular i l’apretem i aplanem bé. Ho tapem amb film transparent perquè no s’assequi i posem un pes al damunt per fer pressió durant 24h.
  6. Passat aquest temps el podem desmotllar i escampar els 50g restants de sucre al damunt i cremar-lo amb un soplet o cremador de ferro.