coca de cacau i taronja caramel•litzada

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES) 

  • 2 mesures de sucre moscovado
  • 1 mesura d’oli d’oliva
  • 1 mesura da cacau 100%
  • 2 mesures de farina de kamut
  • 3 ous ecològics
  • 1 mesura de taronja caramel·litzada
  • 1 mesura d’ametlla laminada
  • ½ mesura de sucre llustre
  • Un polsim de farina per enfarinar el motlle
  • 1 iogurt natural que prendrem com a mesura
  • 1 sobre de llevat

En VERD ingredients que pots trobar a Granel

PREPARACIÓ

  1. Barregem tots els ingredients seguint aquest ordre: el iogurt, el sucre, l’oli d’oliva, el cacau, la farina de kamut, els ous i la taronja caramel·litzada. Hi barregem també la meitat de l’ametlla laminada. Ho remenem tot bé.
  2. Untem el motlle amb una mica de farina i hi posem tota la barreja.
  3. Ho posem al forn prèviament escalfat a uns 150-160 graus i durant uns 30-45 minuts. Cada forn és diferent així que caldrà estar atents i anar punxant la coca de tant en tant fins que la forquilla ens surti neta.
  4. L’últim quart d’hora acabem de posar-hi l’ametlla laminada que ens ha quedat per sobre la coca.
  5. Un cop la coca està freda hi podem posar per sobre el sucre llustre.