tomàquet sec amb oli especiat

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES) 

  • Tomàquet sec
  • Oli d’oliva
  • Herbes i espècies al gust (romaní, sajolida, sàlvia, pebre, alfàbrega, estragó….).

En VERD ingredients que pots trobar a Granel

  1. Escaldem els tomàquets secs. Portem l’aigua a ebullició i aleshores hi posem els tomàquets secs durant un 1 minut aproximadament.
  2. Eixuguem bé els tomàquets fins que no hi quedi gens d’aigua.
  3. El posem en un pot que podem tancar hermèticament i els cobrim d’oli d’oliva.
  4. Hi afegim les espècies i herbes al nostre gust, ho deixem reposar almenys uns 15 minuts i ja els podem afegir on vulguem (amanida, pizza, pasta, arròs…).
  5. Els podem guardar dins el pot ben tancat i ens aguantaran molt de temps perquè estan coberts amb oli, així quan els necessitem els tindrem apunt.