sopa vegetal amb miso

Posted on

INGREDIENTS

  • shiitake deshidratats
  • 1 porro
  • 1 pastanaga grossa
  • 1 nap
  • 1 menat de bledes
  • 2 cullerades de mugi miso
  • 1 tros d’alga wakame (aprox. 2cmx10cm)
  • 1l. d’aigua

EN VERD els ingredients que pots trobar a granel

PREPARACIÓ

  1. Posem l’aigua a bullir amb l’alga trossejada i els shiitake durant uns 20 minuts.
  2. Mentrestant netegem i tallem les verdures en daus.
  3. Les bledes les tallem fent trossets dels troncs i les fulles en 2 o tres trossos depenent de com siguin de grans.
  4. Passats els 20 minuts afegim les verdures i les deixem coure entre 10 i 15 minuts en funció de si ens agrada la verdura més feta o al dente.
  5. Si la deixem menys cuita ens ajudarà a refredar el cos en dies de més calor i si la deixem més feta ens escalfarà.
  6. Un cop fora del foc diluïm el misso amb una mica del brou i l’afegim a la sopa i servim