risotto de xiitake

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES) 

  • 400gr de risotto de xiitake
  • Oli d’oliva
  • Un polsim de sal
  • 30gr de brou deshidratat
  • 50gr de xiitake deshidratat
  • 1 litre d’aigua
  • 1 gotet de vi blanc
  • Parmesà ratllat
  • Ceba i all

En VERD ingredients que pots trobar a Granel

PREPARACIÓ

  1. Agafem el brou deshidratat i el barregem amb una tasseta d’aigua fins que no quedin grumolls. A continuació o barregem tot amb un litre d’aigua. Ho posem al foc que es vagi escalfant.
  2. Tallem la ceba i l’all ben finet i els passem per la paella que vagin fent amb una mica d’oli.
  3. Un cop estigui fet hi posem el risotto de xiitake i el xiitake deshidratat i ho remenem bé.
  4. A partir d’aquí hem d’anar afegint el caldo a poc a poc, el doble de volum de caldo pel d’arròs, i ho anem remenant perquè l’arròs alliberi el midó i així ens quedi més cremós amb la textura dels risottos.
  5. Cap el final hi afegim un gotet de vi blanc.
  6. Passats uns 20 minuts ja s’haurà begut tot el caldo i podrem treure-ho del foc. En aquest moment hi posem el parmesà ratllat per sobre i ho tapem tot deixant-ho reposar 5 minuts.
  7. I ja el tenim apunt per menjar!