radiatori a l’all i julivert amb xampinyons

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES) 

  • 400g de radiatori a l’all i julivert
  • 25g de ceba en escates ECO
  • Orenga
  • Sal
  • 400g de xampinyons laminats
  • 6 tomacons
  • Vi blanc
  • Sucre
  • Formatge parmesà ratllat

En VERD ingredients que pots trobar a Granel

PREPARACIÓ

  1. Bullim els radiatori en aigua abundant i sal durant 6 minuts i reservem.
  2. Mentrestant hidratem la ceba durant 5 minuts, l’escorrem be i la sofregim amb una mica d’oli.
  3. Quan sigui transparent hi tirem un rajolí de vi blanc i deixem reduir.
  4. Afegim els xampinyons i els saltegem a foc viu fins que evaporin tota l’aigua que deixen anar.
  5. Finalment aboquem el tomàquet, que ja tindrem ratllat, una culleradeta de sucre per contrarestar l’acidesa, l’orenga i sal al gust.
  6. Ho deixarem coure a foc suau durant 15 minuts.
  7. Servim els radiatori amb la salsa de xampinyons al damunt i formatge parmesà ratllat.