quinoa amb verdures i soja verda

Posted on

INGREDIENTS

  • 200g de quinoa
  • 200g de soja verda
  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • 1 menat d’espàrrecs verds
  • 2 carxofes
  • 1 pebrot vermell
  • 2 grans d’alls
  • 1 cullerada de julivert sec
  • Brou vegetal (20g de brou deshidratat per cada litre d’aigua)

 EN VERD els ingredients que pots trobar a granel

PREPARACIÓ

  1. La nit abans deixem la soja en remull i al matí l’escorrem.
  2. En una cassola amb una mica d’oli fem un sofregit amb les verdures tallades a trossets petits. Quan ja siguin toves  afegim l’all trinxat i el julivert, li donem un parell de voltes, afegim la soja i cobrim amb el brou fins 1cm per sobre del llegum.
  3. Quan arrenqui el bull abaixem el foc al mínim i deixem coure 10 minuts. Passat aquest temps tirem la quinoa rentada i coem també a foc lent 15 minuts més, provem i rectifiquem de sal.
  4. Al final ha d’haver absorbit tot el brou.