INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)
- 300g de farina Montcada
- 150g de farina d’ametlla
- 50g de panses sultanes
- 100g de nou en gra
- 250g de sucre de canya golden ECO
- 10g de canyella en pols
- 3 pomes golden
- 300g de mantega
- 6 ous
- 1 sobre de llevat en pols
En VERD ingredients que pots trobar a Granel
PREPARACIÓ
- Preescalfar el forn a 180ºC
- Batre la mantega (que ha d’estar a temperatura ambient) amb el sucre fins que quedi una crema fina i afegir els rovells d’ou d’un en un sense deixar de remenar.
- Seguidament incorporar les farines, el llevat i la meitat de la canyella que haurem passat conjuntament per un sedàs. Amb l’ajut d’un batedor de mà es remena poc a poc fins a desfer tots els grumolls.
- Pelem i trossegem la poma i la incorporem a la massa que tenim preparada juntament amb les nous i les panses i remenem.
- Finalment muntem les clares a punt de neu i les afegim remenant de baix a dalt amb molta cura.
- Aboquem la massa en un motlle de plum-cake de 40cm i al damunt hi posem uns grills primets de poma per decorar. Ho posem al forn durant 1h i quan sigui fred desmotllem i tirem al damunt un polsim de canyella.