pizza de bolets i escalivada

Posted on

INGREDIENTS

  • 200gr de farina floren aurora (farina de força)
  • 25ml d’oli
  • 5gr d’orenga
  • 25gr tomàquet sec
  • 5gr de llevat actiu BIO deshidratat
  • ½ culleradeta de sal
  • 25gr barreja de bolets
  • 25gr de ceba fregida
  • 25gr d’escalivada deshidratada
  • 100ml d’aigua
  • Tomàquet fregit al gust
  • Mozzarella ratllada
  • Emmental ratllat

EN VERD els ingredients que pots trobar a granel

PREPARACIÓ

  1. Hidratem els bolets i l’escalivada per separat en aigua tèbia durant 10 minuts, els escorrem bé i reservem.
  2. Tallem els tomàquets secs en trossets petits i els barregem amb la farina i l’orenga.
  3. Desfem el llevat en una mica d’aigua.
  4. En un bol gros posem la farina amb el tomàquet i l’orenga, fem un forat al mig i  hi posem l’aigua, la sal, l’oli i el llevat. Anem barrejant amb les mans fins que la massa se’ns desenganxi dels dits. Si ens cal podem afegir una mica més de farina.
  5. Amassem durant un parell de minuts fins que tinguem una massa fina i elàstica que després estirarem en la forma que vulguem.
  6. Posem una capa de tomàquet fregit sense arribar a les vores, al damunt posem l’escalivada, els bolets i la ceba fregida i finalment afegim el formatge ratllat.
  7. Posem la pizza al forn a 200ºC entre 15 i 20 minuts