pizza de polenta amb tomaquet i rucula

Posted on

INGREDIENTS

  • 750ml d’aigua mineral
  • 120g de polenta
  • Sal
  • 2 tomàquets de branca
  • Rúcula
  • Herbes aromàtiques al gust
  • Llevat nutricional o formatge ratllat

EN VERD els ingredients que pots trobar a granel

PREPARACIÓ

  1. Escalfem el forn a 200ºC
  2. En un cassó posem l’aigua i quan arrenqui el bull afegim la sal i la polenta en forma de pluja. Remenem amb compte de no cremar-nos perquè la polenta bombolleja al bullir.
  3. Quan agafi una textura espessa apaguem el foc i estenem aquesta massa sobre paper de forn, formant dues bases de pizza fines.
  4. Deixem refredar una mica (10 minuts) per tal que agafi consistència, pintem amb una mica d’oli d’oliva i les posem al forn durant 25 minuts.
  5. Tallem el tomàquet a rodanxes ben fines i les col·loquem damunt la base. A sobre hi posem la rúcula, un raig d’oli generós i les herbes i/o espècies que vulguem. Finalment afegim el llevat nutricional o el formatge i ho tornem a posar al forn durant 5 minuts més.