INGREDIENTS
- 400g de macarrons de kamut
- 150g de soja texturitzada
- 250ml de brou vegetal (250ml d’aigua i 1 culleradeta de brou vegetal deshidratat)
- 1 ceba mitjana
- 1 pastanaga
- 1 branca d’api
- 400g de tomàquet natural triturat
- 2 tomàquets deshidratats
- Sal, pebre, oli d’oliva i orenga
EN VERD els ingredients que pots trobar a granel
PREPARACIÓ
- Escaldem els tomàquets secs durant 1 minut i reservem.
- En una paella amb oli sofregim la ceba, la pastanaga i l’api tot tallat ben petit, quan comenci a enrossir-se afegim el tomàquet hidratat tallat petit i la soja en sec. Remenem bé perquè no s’enganxi i després afegim el brou. Finalment hi posem el tomàquet triturat, la sal, el pebre i l’orenga i deixem coure a foc baix 20 minuts.
- Mentrestant bullim els macarrons en aigua abundant i sal, escorrem i servim els macarrons amb la salsa al damunt.