hamburgueses de mill

Posted on

INGREDIENTS

  • 1 got de mill
  • 2  i ½ gots d’aigua
  • 1 ceba grossa
  • 2  pastanagues
  • 1 cullerada de julivert sec
  • 2 polsim de comí mòlt
  • 2  cullerades soperes de pipes de gira-sol torrades
  • Sal i oli d’oliva verge

EN VERD els ingredients que pots trobar a granel

PREPARACIÓ

  1. Tallem la ceba a daus i la saltegem en una cassola a foc suau amb un raig d’oli i un polsim de sal durant uns 10 minuts, sense tapa.
  2. Després rentem i tallem les pastanagues a trossets molt petits, les afegim a la cassola juntament amb el julivert i el comí i coem 5 minuts més. Afegim el mil rentat sota l’aixeta, remenem una mica i tirem l’aigua.
  3. Quan comenci a bullir baixem el foc al mínim i deixem coure tapat durant 20 minuts.
  4. Destapem i deixem reposar fins que poguem agafar la mescla sense cremar-nos. Afegim les pipes torrades i remenem be.
  5. Agafem petites porcions, els anem donant forma d’hamburguesa i passem per la paella amb un raig d’oli perquè es daurin una mica.