galetes de quinoa, xocolata i sèsam

Posted on

INGREDIENTS

  • 250g de quinoa cuita
  • 80g de mel
  • 100g doli de coco
  • 100g de flocs de civada
  • 1 ou
  • 75g de gotes de xocolata
  • 25g de sèsam torrat
  • 1 polsim de sal de l’himalaia

EN VERD els ingredients que pots trobar a Granel

PREPARACIÓ

  1. Escalfem el forn a 250ºC
  2. Barregem tots els ingredients excepte la xocolata i ho pastem fins que quedi ben unit. Afegim la xocolata i barregem sense treballar-ho massa per no desfer la xocolata amb l’escalfor de les mans. També podem fer-ho amb una cullera de fusta.
  3. En una safata de forn posem paper sulfuritzat i anem posant muntanyetes de pasta separades entre elles.
  4. Ho posem al forn 20-30 minuts o fins que estiguin lleugerament daurades.
  5. Les traiem dels forn i les deixem refredar totalment