galetes de formatge

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES) 

  • 250gr de farina semi integral Montcada
  • 1 cullerada de llevat
  • 1 ou ecològic
  • sal
  • Pebre
  • Opcional: sèsam i altres llavors, fruits secs, herbes aromàtiques…
  • 250gr de formatge per fondre
  • 175gr de mantega

En VERD ingredients que pots trobar a Granel

PREPARACIÓ

  1. Escalfem el forn a 180º.
  2. Fonem la mantega i hi barregem el formatge i l’ou. Hi afegim la farina tamisada i barrejada amb el llevat, la sal i el pebre.
  3. Ho amassem fins que quedi uniforme i formem una bola.
  4. Estirem la massa fins a tenir mig centímetre de gruix més o menys, i amb els tallapastes formem les galetes en les formes que tinguem o vulguem.
  5. Opcionalment es poden arrebossar amb sèsam o altres llavors prèviament hidratades, es poden posar herbes aromàtiques com orenga a la barreja o posar un fruit sec al mig de la galeta.
  6. Quan ja les tenim a punt, les posem en una safata i les introduïm al forn. Les deixem uns 15 o 20 minuts (o fins que vegem que estan dauradetes). Les traiem i les deixem refredar damunt d’una reixa.