INGREDIENTS
- 200g de flocs de civada grans
- 100g de farina d’arròs
- 100g de sèsam torrat mòlt
- 30g de sucre de canya integral
- 2 culleradetes de bicarbonat
- 1 polsim de sal de l’himalaia
- 110g d’oli de coco
- 5 cullerades de beguda vegetal
EN VERD els ingredients que podeu trobar a granel
PREPARACIÓ
- Preescalfem el forn a 180ºC
- Barregem tots els ingredients secs en un bol.
- Escalfem una mica l’oli de coco, just perquè quedi líquid i l’afegim a la barreja anterior. Finalment afegim les 5 cullerades de beguda vegetal i remenem bé fins aconseguir una massa més o menys homogènia.
- Deixem reposar la massa a la nevera i passats 30 minuts formem boletes que aixafem lleugerament amb les mans.
- Les anem posant en una safata amb paper de forn i separades unes de les altres perquè no s’enganxin.
- Les coem al forn durant 20 minuts i les deixem refredar abans de servir-les.
- A mida que es refreden s’endureixen i queden cruixents.