galetes de civada i sèsam

Posted on

INGREDIENTS

  • 200g de flocs de civada grans
  • 100g de farina d’arròs
  • 100g de sèsam torrat mòlt
  • 30g de sucre de canya integral
  • 2 culleradetes de bicarbonat
  • 1 polsim de sal de l’himalaia
  • 110g d’oli de coco
  • 5 cullerades de beguda vegetal

EN VERD els ingredients que podeu trobar a granel

PREPARACIÓ

  1. Preescalfem el forn a 180ºC
  2. Barregem tots els ingredients secs en un bol.
  3. Escalfem una mica l’oli de coco, just perquè quedi líquid i l’afegim a la barreja anterior. Finalment afegim les 5 cullerades de beguda vegetal i remenem bé fins aconseguir una massa més o menys homogènia.
  4. Deixem reposar la massa a la nevera i passats 30 minuts formem boletes que aixafem lleugerament amb les mans.
  5. Les anem posant en una safata amb paper de forn i separades unes de les altres perquè no s’enganxin.
  6. Les coem al forn durant 20 minuts i les deixem refredar abans de servir-les.
  7. A mida que es refreden s’endureixen i queden cruixents.