INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)
- 200 gr d’espirals integrals d’espelta
- 20g de barreja de bolets
- 1 ceba mitjana
- 200ml de crema de llet
En VERD ingredients que pots trobar a Granel
PREPARACIÓ
- Posem els bolets en remull amb aigua tèbia durant 15 minuts.
- Bullim els espirals amb aigua abundant i sal durant 10-12 minuts els escorrem i els reservem.
- Per fer la salsa, sofregim la ceba ben picada amb una mica d’oli durant 10 minuts a foc baix i hi afegirem el formatge els bolets remullats i ben escorreguts. Ho saltegem tot junt uns 5 minuts i després afegim la crema de llet.
- Quan arrenqui el bull baixem el foc i deixem que redueixi 5 minuts més. Finalment rectifiquem amb una mica de sal i pebre.
- Posem la salsa en un pot i la triturem fins que ens quedi ben fina.
- Emplatem els espirals i servim la salsa en una salsera.
- També podem tirar-hi formatge ratllat al damunt