espirals integrals d’espelta amb crema de bolets

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES) 

  • 200 gr d’espirals integrals d’espelta
  • 20g de barreja de bolets
  • 1 ceba mitjana
  • 200ml de crema de llet

En VERD ingredients que pots trobar a Granel

PREPARACIÓ

  1. Posem els bolets en remull amb aigua tèbia durant 15 minuts.
  2. Bullim els espirals amb aigua abundant i sal durant 10-12 minuts els escorrem i els reservem.
  3. Per fer la salsa, sofregim la ceba ben picada amb una mica d’oli durant 10 minuts a foc baix i hi afegirem el formatge els bolets remullats i ben escorreguts. Ho saltegem tot junt uns 5 minuts i després afegim la crema de llet.
  4. Quan arrenqui el bull baixem el foc i deixem que redueixi 5 minuts més. Finalment rectifiquem amb una mica de sal i pebre.
  5. Posem la salsa en un pot i la triturem fins que ens quedi ben fina.
  6. Emplatem els espirals i servim la salsa en una salsera.
  7. També podem tirar-hi formatge ratllat al damunt