espinacs amb crema de pinyons i llimona

Posted on

INGREDIENTS

  • 2 menats d’espinacs frescos
  • Un gra d’all negre

SALSA:

  • Sal i pebre
  • 50g de pinyons
  • La pell i el suc d’una llimona
  • 1 culleradeta de salvia seca
  • 1 culleradeta de mel
  • 1 culleradeta de mostassa groga en gra
  • 1 culleradeta de tamari
  • 100ml d’oli d’oliva verge extra

EN VERD els ingredients que pots trobar a granel

PREPARACIÓ

  1. Netegem bé els espinacs els bullim en aigua i sal i els escorrem bé. En una paella amb una mica d’oli posem els espinacs i els saltegem. Afegim l’all negre i barregem be.

SALSA

  1. Triturar tots els ingredients excepte l’oli d’oliva fins que estigui tot ben trinxat sense deixar de triturar afegir l’oli en rajolí fins que quedi una crema fina. Si la consistència és molt espessa podem afegir una mica d’aigua. Corregim si cal amb una mica de sal i pebre.