empedrat de cigrons

Posted on

INGREDIENTS

  • 100g de cigró lletós
  • 1 tros d’alga kombu
  • 2 tomàquets de branca
  • 1 pebrot vermell petit
  • 1 pebrot verd
  • 1 alvocat
  • 1 ceba morada
  • Olives negres sense os
  • Sal, pebre
  • 3 cullerades d’oli i una cullerada de suc de llimona

EN VERD els ingredients que pots trobar a granel 

PREPARACIÓ

  1. La nit anterior deixem els cigrons en remull amb l’alga kombu en aigua mineral.
  2. Al matí llencem l’aigua del remull i els posem a l’olla a pressió amb aigua mineral que els cobreixi (podem deixar l’alga o retirar-la). Els deixem coure durant 25 minuts i passat aquest temps els deixem refredar.
  3. Tallem tots els vegetals a daus petits regulars i les olives a rodanxes.
  4. Preparem una vinagreta amb la sal, el pebre, l’oli i el suc de llimona.
  5. En un bol gran ho barregem tot juntament amb la vinagreta i ho deixem macerar en fred durant 2 hores abans de servir