croquetes de mill amb cúrcuma

Posted on

INGREDIENTS (recomanem que tots siguin ecològics)

  • 250gr de mill ecològic
  • 750cl d’aigua
  • Oli d’oliva
  • 2 cebes
  • 1 cullerada de postres de cúrcuma
  • 1 polsim de pebre negre
  • 75gr davellana torrada
  • 20gr de sèsam integral torrat
  • 5gr de sal marina fina

EN VERD ingredients que pots trobar a Granel

PREPARACIÓ

  1. Posem dues cullerades d’oli d’oliva en una cassola i hi afegim la ceba amb un pessic de sal. La deixem coure durant 10 minuts, remenant de tant en tant fins que comenci a enrossir-se.
  2. Torrem el mill en una paella sense oli tot remenant uns 3 minuts sense que canviï de color.
  3. Afegim el mill a la ceba i hi posem la cúrcuma, el pebre negre acabat de moldre, 3 vasos d’aigua (750cl) i una mica de sal. Ho remenem i ho tapem fins que arrenqui el bull a foc viu. Arribat aquest punt baixem el foc, ho tapem i ho deixem coure uns 25 minuts.
  4. Ho apartem del foc i hi afegim el sèsam integral torrat i les avellanes torrades trinxades. Ho barregem bé per lligar la massa i ho deixem refredar una mica.
  5. Un cop la massa s’ha refredat podem començar a fer les croquetes donant-los forma amb les mans mateix.
  6. Les anem posant en una plàtera de forn sobre un full de paper vegetal i les pinzellem amb oli d’oliva.
  7. Les posem al forn a 180º fins que es rossegin una mica.