creps de blat de moro amb platan, avellana torrada i mel

Posted on

INGREDIENTS

  • 250ml de llet o beguda vegetal
  • 120g de fècula de blat de moro
  • 25g de sucre de canya
  • 25g de mantega
  • 2 ous
  • 2 plàtans
  • 100g d’avellanes torrades
  • Mel

EN VERD els ingredients que podeu trobar a granel

PREPARACIÓ

  1. Posem la fècula, la llet, els ous i el sucre en un vas on poder triturar. Desfem la mantega i l’afegim a la barreja anterior. Triturem fins que tinguem una crema fina que deixarem reposar a la nevera durant ½ hora.
  2. Farem les creps en una paella amb una mica de mantega per tal que no s’enganxin. Posem una mica de pasta de crep tot just perquè cobreixi la base de la paella i deixem al foc fins que les vores comencin a desenganxar-se; li donem la volta i deixem que es dauri per l’altra banda.
  3. Tallem el plàtan a rodanxes i trossegem les avellanes. Farcim els creps amb aquesta barreja i al damunt hi tirem una mica de mel.