creps de gra de fajol especiades

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES) 

  • 1 ou ecològic
  • 250gr de farina de gra de fajol
  • 1 cullereta de cafè dall en pols, sal fina, gingebre en pols i
    comí en pols
  • ½ cullereta de cafè de pebre vermell
  • 1 cullerada sopera de llavors de sèsam torrat
  • 3 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • ½ litre d’aigua freda

En VERD ingredients que pots trobar a Granel

PREPARACIÓ

  1. Barregem tots els productes secs (farina i espècies).
  2. Afegim l’ou i l’aigua a poc a poc.
  3. Finalment afegim l’oli.
  4. Ho deixem reposar una hora.
  5. Per fer les creps, si no tenim crepera, ho podem fer en una paella antiadherent. Cal posar una cullerada de massa a la paella, calenta i sense oli, i repartir bé la massa per tota la paella. Un cop feta d’un costat la girem i hi posem per sobre els ingredients que vulguem. La tanquem per la meitat i la traiem del foc. A partir d’aquí a l’hora de fer-les hi podem posar tot el que se’ns acudeixi per fer creps salades. Nosaltres hi vam posar tomàquet sec tallat a trossets i macerat amb oli d’oliva.