crep de blat de moro

Posted on

INGREDIENTS

  • 100g de farina de blat de moro groga
  • 25g de fècula de blat de moro
  • 250ml de llet
  • ous
  • ½ culleradeta de sal
  • Oli d’oliva per la planxa

EN VERD els ingredients que pots trobar a granel

PREPARACIÓ

  1. En un bol posem tots els ingredients i barregem amb una batedora elèctrica fins a tenir una massa semi liquida i cremosa que deixarem reposar durant 30 minuts a la nevera (podríem deixar-la tota la nit i fer les creps al matí).
  2. Posem una paella al foc amb un rajolí d’oli (molt poc) i quan sigui ben calenta posarem una quantitat de massa que cobreixi just la base de la paella. És important no fer-les gaire gruixudes perquè es trencaran al plegar-les. Quan comenci a daurar-se per les vores li donem la volta i deixem que s’acabi de coure.
  3. Aquesta crep té un gust neutre i per tan podem posar-hi un farcit dolç o salat.