crema de coliflor

Posted on

INGREDIENTS

  • 1 coliflor mitjana
  • 1 litre de brou vegetal (1l. d’aigua + 20g de brou vegetal deshidratat)
  • 250ml de beguda d’ametlla (sense sucre)
  • 1 ceba petita
  • Un pessic de comí en pols
  • Un pessic de pebre negre mòlt
  • Sèsam torrat al gust

EN VERD els ingredients que pots trobar a granel

PREPARACIÓ

  1. Piquem la ceba i la sofregim en una cassola amb una mica d’oli. Netegem i trossegem la coliflor i l’afegim a la ceba. Posem les espècies i remenem.
  2. Tirem el brou i la beguda d’ametlla i apugem el foc fins que arrenqui el bull. Ho deixem coure 15 minuts i passat aquest temps ho triturem tot fins aconseguir una crema fina.
  3. Rectifiquem de sal, si cal i posem unes llavors de sèsam torrat en el moment de servir.