crema de civada amb poma, baies de goji i pipes de carbassa torrada

Posted on

INGREDIENTS

  • 1 tassa de de civada 
  • 4 tasses d’aigua
  • la pell d’una llimona
  • 1 poma
  • 1 polsim de canyella en pols
  • 1 cullerada de baies de goji
  • ½ got de beguda d’ametlla sense sucre
  • 1 cullerada de pipes de carbassa

EN VERD els ingredients que pots trobar a granel

PREPARACIÓ

  1. Deixem les llavors en remull durant 2 hores per activar-les i posteriorment les colem i torrem suaument.
  2. Bullim la civada en aigua i una pell de llimona durant 15 minuts a foc lent i deixem reposar fins que sigui freda i que hagi absorbit tota l’aigua.
  3. Barregem el cereal cuit amb la resta d’ingredients fins que estigui tot ben amalgamat i si ens cal ho podem escalfar una mica. Ho servim en un bol amb un polsim de canyella en pols.