crackers salades de lli

Posted on

INGREDIENTS

  • 2 cullerades de lli mòlt
  • 3 cullerades de formatge parmesà ratllat
  • 1 cullerada de ceba deshidratada
  • 1 polsim de caiena en pols
  • 1 culleradeta de sèsam integral
  • tomàquets secs
  • 1 culleradeta d’orenga sec
  • 1 cullerada d’aigua
  • 1 pessic de sal

EN VERD els ingredients que pots trobar a granel

PREPARACIÓ

  1. Escaldem els tomàquets secs en aigua bullint durant 30 segons, els escorrem, assequem be i reservem.
  2. Hidratem la ceba durant 5 minuts, l’escorrem, assequem be i reservem.
  3. Preescalfem el forn a 175-180º i preparem una safata amb paper encerat.
  4. En un bol barregem els ingredients secs i després afegim l’aigua remenem i després afegim el tomàquet tallat ben petit, la ceba i el formatge.
  5. Fem una massa que estirarem a la safata deixant-la tan prima com puguem. Amb un ganivet la marquem en forma de galetes rectangulars i la posem al forn a 175º durant 10 minuts fins que es dauri.
  6. Passat aquest temps les traiem del forn separem les galetes amb cura de no cremar-nos i després les tornem al forn (apagat ) 10 minuts més perquè ens quedin ben seques i cruixents.
  7. Un cop fredes es poden guardar en una caixa hermètica perquè no s’estovin.