INGREDIENTS
- 1 bròquil mitjà
- 1 ceba morada
- 1 pastanaga gran
- 1 pebrot vermell petit
- 1 pebrot verd
- 1 tomàquet de branca
- 1 cullerada de panses sultanes
- 1 cullerada de pinyons
- comí en pols
- 1 cullerada de menta seca
- Vinagreta:
- Suc d’una llimona
- Sal, pebre,
- 4 cullerades d’oli d’oliva
EN VERD els ingredients que pots trobar a granel
PREPARACIÓ
- Vinagreta: Barregem el suc de llimona amb l’oli, les espècies, la sal, el pebre i la menta, i reservem.
- Separem les flors del bròquil, les rentem i ratllem la part dels brots. Guardem la resta del tronc per fer una altre preparació.
- Coem el bròquil ratllat al vapor durant 5 minuts i reservem.
- Tallem les verdures a daus petits regulars.
- En un bol gran posem el bròquil, les verdures tallades, els pinyons i les panses, afegim la vinagreta, remenem bé i deixem macerar durant 30 minuts abans de servir