tomàquet sec amb oli especiat

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  Tomàquet sec Oli d’oliva Herbes i espècies al gust (romaní, sajolida, sàlvia, pebre, alfàbrega, estragó….). En VERD ingredients que pots trobar a Granel Escaldem els tomàquets secs. Portem l’aigua a ebullició i aleshores hi posem els tomàquets secs durant un 1 minut aproximadament. Eixuguem bé els tomàquets fins que no hi quedi […]

Read More…

carbassons farcits de quinoa i mongeta tendre

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  2 tasses de les de cafè de quinoa ben rentada 1 tira de 10cm d’alga Kombu o wakame tallada a trossets Sèsam torrat Cúrcuma Pebre negre Oli d’oliva verge extra de primera premsada en fred 4 tasses de les de cafè d’aigua mineral 100-150g de mongeta tendre 1 ceba Grossa 2 […]

Read More…

crema de carbassa i poma

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  1 Carbassa (1kg) 100g de poma deshidratada Llavors de carbassa Sèsam integral torrat Ceba fregida Oli d’oliva verge extra Sal, pebre negre en pols, nou moscada en pols i curry (al gust) 1 ceba Grossa Brou de verdures En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ Pelem la carbassa, la tallem […]

Read More…

crema de coliflor amb avena i ametlla

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  1 tasseta de les de cafè de flocs fins d’avena integral 2 c/s de farina d’ametlla pebre negre Oli d’oliva extra verge de primera premsada en fred Sal marina fina 2 o 3 cebes mitjanes tallades a mitges llunes 1/2 coliflor, en flors Aigua En VERD ingredients que pots trobar a Granel […]

Read More…

amanida de tardor

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  1 barreja d’enciams mesclum 12 figues seques 40g de barreja de bolets secs 4 rodanxes de carbassa de mig dit de gruix 1 magrana Per la vinagreta: cullerada de mel Un polsim de sal de tòfona i pebre negre en pols Un grapat d’avellanes torrades, nous i pinyons Oli d’oliva verge […]

Read More…

xató

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  2 escaroles 100gr de bacallà 120gr de tonyina 4 anxoves 80gr d’olives arbequines o negres En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ En primer lloc rentem bé l’escarola i la deixem en remull una estona. L’escorrem bé i la posem en un bol o plàtera. Esqueixem el bacallà (prèviament dessalat) […]

Read More…

salsa romesco

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  100g d’ametlles torrades 80g d’avellanes torrades 1 nyora escaldada Oli, vinagre, sal i pebre vermell 1 llesca de pa fregit ½ bitxo (opcional) ½ ceba escalivada 1 cabeça d’alls escalivats 3 tomacons escalivats En VERD ingredients que pots trobar a Granel   PREPARACIÓ Posem la sal en un morter i hi anem […]

Read More…

paté d’alvocat

Posted on

INGREDIENTS 2 alvocats 1 culleradeta d’all en pols 1 culleradeta de miso 1 cullerada de pasta d’humeboshi Suc de mitja llimona 1 cullerada de tahín EN VERD els ingredients que pots trobar a granel PREPARACIÓ Pelem i traiem l’os dels alvocats. Posem tots els ingredients en un vas i triturem fins aconseguir una textura de paté. Servim amb […]

Read More…

crema de coliflor

Posted on

INGREDIENTS 1 coliflor mitjana 1 litre de brou vegetal (1l. d’aigua + 20g de brou vegetal deshidratat) 250ml de beguda d’ametlla (sense sucre) 1 ceba petita Un pessic de comí en pols Un pessic de pebre negre mòlt Sèsam torrat al gust EN VERD els ingredients que pots trobar a granel PREPARACIÓ Piquem la ceba i la sofregim en una […]

Read More…

espinacs amb crema de pinyons i llimona

Posted on

INGREDIENTS 2 menats d’espinacs frescos Un gra d’all negre SALSA: Sal i pebre 50g de pinyons La pell i el suc d’una llimona 1 culleradeta de salvia seca 1 culleradeta de mel 1 culleradeta de mostassa groga en gra 1 culleradeta de tamari 100ml d’oli d’oliva verge extra EN VERD els ingredients que pots trobar a granel PREPARACIÓ Netegem […]

Read More…