coca d’ametlla i gingebre

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  4 ous ecològics 250gr de farina d’ametlla 10gr d’impulsor 125gr de sucre de canya integral 15-20gr de gingebre en pols 1 pell de llimona ratllada En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ Escalfem el forn a 170º. Batem els ous. Barregem l’ou, el sucre, el llevat, la farina d’ametlla, el gingebre en pols i […]

Read More…

coca de cacau i taronja caramel•litzada

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  2 mesures de sucre moscovado 1 mesura d’oli d’oliva 1 mesura da cacau 100% 2 mesures de farina de kamut 3 ous ecològics 1 mesura de taronja caramel·litzada 1 mesura d’ametlla laminada ½ mesura de sucre llustre Un polsim de farina per enfarinar el motlle 1 iogurt natural que prendrem com […]

Read More…

coca de sant joan

Posted on

INGREDIENTS (PER FER DUES COQUES)  1 ou ecològic 500gr de farina floren aurora (de força) 100gr de sucre integral de canya eco 50gr de pinyons 40gr de llevat sec actiu 10gr de sal fina 20ml d’aigua d’anís verd (matafaluga) 40gr de midó de blat de moro (maizena) 100gr de sucre de canya integral 1 beina de vainilla Un polsim de canyella 3 rovells d’ou ecològic 200ml […]

Read More…

coca de vidre

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  250g de farina Floren Aurora 25 ml d’oli d’oliva 50g de pinyons 50g de sucre de canya golden ECO 5g de llevat actiu BIO 150ml d’aigua Anís dolç En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ Dissolem el llevat en una mica d’aigua (de la de fer la recepta) tèbia. En […]

Read More…

coca seca de fruits secs

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  1 ou ecològic 100gr de pipes de girasol pelades eco 150gr d’ametlla granet 125gr de sucre de canya integral eco En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ Batem l’ou Escalfem el forn a 180º Barregem l’ou, el sucre, les pipes i l’ametlla granet en un bol. Tenim dues opcions per […]

Read More…

galetes amb base de soja verda

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  100 g de soja verda 20gr de llevat sec actiu 330gr de farina de kamut 220gr de sucre de canya 200gr gotes de xocolata 80gr d’ametlla granet Oli d’oliva i sal 2 iogurts naturals 2 ous 170gr de mantega En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ La nit anterior posem […]

Read More…

galetes de civada i germen de blat

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  200gr de flocs de civada 50gr de segó de civada 125gr de farina semi integral de blat (o d’espelta, kamut…). 50gr de barreja de llavors 50gr de germen de blat 10gr de llevat sec actiu 10gr de canyella en pols 5gr de sal fina 200ml d’oli d’oliva 140gr de sucre integral […]

Read More…

galetes de formatge

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  250gr de farina semi integral Montcada 1 cullerada de llevat 1 ou ecològic sal Pebre Opcional: sèsam i altres llavors, fruits secs, herbes aromàtiques… 250gr de formatge per fondre 175gr de mantega En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ Escalfem el forn a 180º. Fonem la mantega i hi barregem […]

Read More…

rotllo de mona de pasqua

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  2 ous ecològics 25gr de matafaluga (anís verd) 10gr de coriandre 10gr de sal fina 25gr d’oli d’oliva 100gr de sucre de canya integral eco 500gr de farina Floren Aurora (de blat i de força) 10gr de llevat sec actiu 40ml de Resolis Ratlladura d’una llimona 125ml d’aigua 20ml d’anís dolç […]

Read More…

pastÍs de crema de dàtil al cacau

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  200g de dàtils medjoul 150g de sucre de canya 2 cullerades de cacau soluble (100%) 4 ous 150g d’anacard cru 100g de farina d’arròs integral 100ml de beguda d’arròs 1 culleradeta de llevat en pols En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ Escalfeu el forn a 180º Retireu el pinyol […]

Read More…