torró de xixona

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  1kg d’ametlla marcona o farina 800gr de sucre de canya integral 6 rovells d’ou 3 cullerades soperes de mel 1 cullerada de canyella en pols 1 got d’aigua Ratlladura d’una llimona En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ Barregem la farina d’ametlla amb aigua fins que ens quedi una pasta […]

Read More…

panellets

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  625g de farina d’ametlla marcona 500g de sucre de canya eco 1 rovell d’ou La ratlladura de ½ llimona La ratlladura de ½ llimona varietats De pinyons: 200g de pinyons (aprox. 20g/panellet), 1 ou per l’arrebossat (usarem la clara) i el pintat (usarem el rovell) D’ametlles: 200g de granet d’ametlla, 1 ou per l’arrebossat (usarem la clara) i el pintat […]

Read More…

torró de crema cremada

Posted on

INNGREDIENTS 200g de sucre de canya golden ECO 5 rovells d’ou 500g de farina d’ametlla La pell ratllada d’una llimona 150g d’aigua 5g de canyella en pols En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ En un cassó al foc fem un almíbar amb l’aigua i 150g de sucre. Ho deixem bullir uns minuts fins que […]

Read More…

creps de blat de moro amb platan, avellana torrada i mel

Posted on

INGREDIENTS 250ml de llet o beguda vegetal 120g de fècula de blat de moro 25g de sucre de canya 25g de mantega 2 ous 2 plàtans 100g d’avellanes torrades Mel EN VERD els ingredients que podeu trobar a granel PREPARACIÓ Posem la fècula, la llet, els ous i el sucre en un vas on poder triturar. Desfem la […]

Read More…