fideua de trompetes

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  400g de fideuà de trompetes 20g de brou vegetal deshidratat 25g de ceba deshidratada en escates 1 gra d’all 1 litre d’aigua En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ Poseu a bullir un litre d’aigua i quan arrenqui el bull aboqueu el brou deshidratat que haureu diluït prèviament en mig gotet d’aigua i […]

Read More…

espaguetini de kamut al curry amb pollastre i crema de coco

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  400g d’espaguetini de kamut al curry 25g de ceba en escates ECO Oli, sal i pebre 300g de pit de pollastre a tires fines 1 pot de crema de coco En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ Hidratem la ceba durant 10 minuts en un bol amb aigua tèbia. Bullim els […]

Read More…

espirals integrals d’espelta amb crema de bolets

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  200 gr d’espirals integrals d’espelta 20g de barreja de bolets 1 ceba mitjana 200ml de crema de llet En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ Posem els bolets en remull amb aigua tèbia durant 15 minuts. Bullim els espirals amb aigua abundant i sal durant 10-12 minuts els escorrem i […]

Read More…

radiatori a l’all i julivert amb xampinyons

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  400g de radiatori a l’all i julivert 25g de ceba en escates ECO Orenga Sal 400g de xampinyons laminats 6 tomacons Vi blanc Sucre Formatge parmesà ratllat En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ Bullim els radiatori en aigua abundant i sal durant 6 minuts i reservem. Mentrestant hidratem la […]

Read More…

rigatoni de quinoa amb tomàquets secs i oli d’herbes

Posted on

INGREDIENTS 400g de rigatoni de quinoa 8-10 tomàquets secs 100ml d’oli d’oliva verge extra 1 cullerada de barreja d’herbes per la pasta Sal i pebre EN VERD els ingredients que pots trobar a granel PREPARACIÓ Escaldem els tomàquets secs i els escorrem deixant-los assecar sobre paper absorbent. Bullim la pasta al dente i reservem. Triturem l’oli amb les herbes […]

Read More…

lasanya amb bolonyesa vegana

Posted on

INGREDIENTS  1 Paquet de pasta de lasanya 250g de llentia vermella 1 ceba gran 1 pastanaga 600ml de tomàquet fregit casolà Sal, pebre i orenga Llevat nutricional per gratinar EN VERD els ingredients que pots trobar a granel PREPARACIÓ Deixem les llenties en remull la nit anterior. Abans de començar la recepta escorrem l’aigua de les llenties […]

Read More…

ones amb kale i tomaquets secs

Posted on

INGREDIENTS 400g d’ones (pasta de blat) 1 menat de col Kale 200g de tomàquets secs macerats en oli 3 grans d’all 1 pebrot de caiena petit 1 culleradeta de brou vegetal deshidratat 500ml d’aigua mineral orenga EN VERD els ingredients que pots trobar a granel PREPARACIÓ Escaldem els tomàquets en aigua bullint durant 1 minut, escorrem i assequem bé amb paper de […]

Read More…

macarrons amb bolonyesa vegana

Posted on

INGREDIENTS 400g de macarrons de kamut 150g de soja texturitzada 250ml de brou vegetal (250ml d’aigua i 1 culleradeta de brou vegetal deshidratat) 1 ceba mitjana 1 pastanaga 1 branca d’api 400g de tomàquet natural triturat 2 tomàquets deshidratats Sal, pebre, oli d’oliva i orenga EN VERD els ingredients que pots trobar a granel PREPARACIÓ Escaldem els tomàquets secs […]

Read More…