creps de gra de fajol especiades

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  1 ou ecològic 250gr de farina de gra de fajol 1 cullereta de cafè d‘all en pols, sal fina, gingebre en pols i comí en pols ½ cullereta de cafè de pebre vermell 1 cullerada sopera de llavors de sèsam torrat 3 cullerades soperes d’oli d’oliva ½ litre d’aigua freda En VERD ingredients que pots trobar a Granel PREPARACIÓ […]

Read More…

quiche d’espinacs i bolets

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  INGREDIENTS PER LA MASSA: 1 ou ecològic 200gr de farina Montcada Una cullerada rasa de sal fina 100gr de mantega 3 cullerades d’aigua tèbia INGREDIENTS PEL FARCIT: 4 ous ecològics 50gr de barreja de bolets secs Panses i pinyons al gust Sal, pebre i espècies al gust 200gr de crema de […]

Read More…

creps de fajol amb compota de poma i salsa de garrofa

Posted on

INGREDIENTS (PER 4 PERSONES)  1 tasseta de fajol en remull amb aigua bona tota la nit i 2 orellanes Per la compota: 1 poma el suc de mitja llimona 1c/s de concentrat de poma 1c/p de canyella en pols Per la salsa: 2 c/s de farina de garrofa 1 c/p de kuzu (és un espesseidor originari del Japó, es pot fer servir […]

Read More…

pizza de bolets i escalivada

Posted on

INGREDIENTS 200gr de farina floren aurora (farina de força) 25ml d’oli 5gr d’orenga 25gr tomàquet sec 5gr de llevat actiu BIO deshidratat ½ culleradeta de sal 25gr barreja de bolets 25gr de ceba fregida 25gr d’escalivada deshidratada 100ml d’aigua Tomàquet fregit al gust Mozzarella ratllada Emmental ratllat EN VERD els ingredients que pots trobar a granel PREPARACIÓ Hidratem els bolets i […]

Read More…

quiche de porros i shiitake

Posted on

INGREDIENTS 1 placa de massa brisa 12  shiitake sencers deshidratats 4 porros mitjans 1 ceba tendre 50d de formatge ratllat 200ml de nata líquida 2 ous grans Sal i pebre 1 pessic de nou moscada 1 cullerada de sucre de canya 1 rajolí de vinagre de poma EN VERD els ingredients que pots trobar a granel PREPARACIÓ Bullim els shiitake durant […]

Read More…

crep de blat de moro

Posted on

INGREDIENTS 100g de farina de blat de moro groga 25g de fècula de blat de moro 250ml de llet 2 ous ½ culleradeta de sal Oli d’oliva per la planxa EN VERD els ingredients que pots trobar a granel PREPARACIÓ En un bol posem tots els ingredients i barregem amb una batedora elèctrica fins a tenir una massa semi […]

Read More…

crackers salades de lli

Posted on

INGREDIENTS 2 cullerades de lli mòlt 3 cullerades de formatge parmesà ratllat 1 cullerada de ceba deshidratada 1 polsim de caiena en pols 1 culleradeta de sèsam integral 2 tomàquets secs 1 culleradeta d’orenga sec 1 cullerada d’aigua 1 pessic de sal EN VERD els ingredients que pots trobar a granel PREPARACIÓ Escaldem els tomàquets secs en aigua bullint durant 30 segons, […]

Read More…

pizza de polenta amb tomaquet i rucula

Posted on

INGREDIENTS 750ml d’aigua mineral 120g de polenta Sal 2 tomàquets de branca Rúcula Herbes aromàtiques al gust Llevat nutricional o formatge ratllat EN VERD els ingredients que pots trobar a granel PREPARACIÓ Escalfem el forn a 200ºC En un cassó posem l’aigua i quan arrenqui el bull afegim la sal i la polenta en forma de pluja. Remenem […]

Read More…

crackers de pipes i lli

Posted on

INGREDIENTS 1 got d’aigua ½ got de llavors de lli ½ got de pipes de gira-sol naturals i sense sal 2 cs de pipes de carbassa naturals i sense sal 2 cs de sèsam sense torrar 1 cp d’orenga ½ cp de sal Una mica de pebre EN VERD els ingredients que pots trobar a granel  PREPARACIÓ Escalfem el forn a 180 ºC. Barregem totes […]

Read More…