TIMEOUT Barcelona. BOTIGUES DE BARCELONA AMB PRODUCTES SENSE PLÀSTIC

TIMEOUT Barcelona

5 de Juny Dia Mundial del Medi Ambient

BOTIGUES DE BARCELONA AMB PRODUCTES SENSE PLÀSTIC

Botigues d’alimentació i d’accessoris que aposten pel rebuig zero i productes de llarg ús fets amb materials alternatius al plàstic.

El plàstic se situa al punt de mira de la batalla mediambiental, però la solució no passa només per incorporar la bossa de roba (reutilitzable) a l’hora d’anar a comprar. Les botigues de granel, que permeten comprar producte sense envasar, no s’han inventat avui; també fa temps que des de la moda es reivindica un vestir més sostenible; el que sí que trobem són cada vegada més establiments que aposten per productes d’ús diari que contribueixen a minimitzar els residus. El consumidor ha de saber triar, i apostar pels materials més adequats per a una vida més verda.

GRANEL

Disposen de botigues físiques a l’Eixample i Gràcia. Però el plus de Granel és que ofereixen la possibilitat de comprar per internet sense costos d’enviament a partir de 60 euros i t’ho envien tot en envasos biodegradables. Un comptador a la seva web ens recorda el temps d’activisme i la quantitat de plàstics que han contribuït a estalviar: ja sobrepassen els 50.000 kilos.

Per Eulàlia Iglesias

Publicat 

https://www.timeout.cat/barcelona/ca/botigues/granel